***

Тиха зоряна ніч панувала у світі.
Навіть вітер замовк, щоб не втратити сни.
Лиш доходив до нас аромат ніжних квітів,
що бурхливо цвітуть лиш цієї весни.

І я точно не скажу, на що схожим буває
смак твого поцілунку у мене на вустах.
Як рожевий захід над крайнебом палає.
І, можливо, як мрії що приходять у снах.

Що для мене любов? - уся в погляді твоїм.
Що для мене життя? - лиш з коханою мить.
Наші душі навіки скріплені кров'ю
і ніколи в серцях вже любов не згорить.

Темна ніч все панує над людськими очами
і всьго кілька слів сидять в серці моїм:
Я так довго блукав чужими світами.
Я навіки залишусь твоїм.


Рецензии