Ассоль

Через зоряний шлях і галактики мрій
намагався знайти я кохану.
І всі мої спроби складалися в бій,
що не завжди загоював рани.

Через вічність думок і безодню людей
намагався знайти ту єдину,
з котрою сонця захід і мрійливість ідей
об'єдналися в одній воєдино.

Через тисячі літ і мільярди секунд
скрізь які пройшло моє серце,
я нарешті знайшов, знайшов тебе тут,
де ти щиро посміхалась веселці. 

Через сотні життів і незліченість доль,
що побачив за самотності роки.
Я  нізащо не втрачу кохану Ассоль,
До вітрил пурпурових не дійшовши двох  кроків.


Рецензии