Найтмари

Вночі лежиш Ти в поті, серед бедламу
Перегортаєшся та вертишся, а завтра на пари
Було б то нічого, але не можна заснути
Тривожать Тебе прокляті найтмари!

Найт мари мари мари!
Ведуть у небуття
Найт мари мари мари!
Зруйнують все життя

Вкотре прокидаєшся - кумарять кошмари!
І будеш обертаючись бігти до мами
Та будеш їй розповідати, її лякати
Скажеш їй: "мене тривожать прокляті найтмари!"

Найт мари мари мари!
Ведуть у небуття
Найт мари мари мари!
Зруйнують все життя

Як вже задовбали, набридли ці шквали!
Заплющені очі - таке страшне діло
Вони Тебе переслідують - ці кляті найтмари!
ПРОКЛЯТІ НАЙТ МАРИ МАРИ МАРИ!!!


Рецензии