Не питай

Спитаєш, чи досі палко я кохаю?
Можливо, приходиш у кожний сон.
Спитаєш, чи не знайшла я раю?
Я відповім, що рай коли разом.

Чую в серці короткі запитання.
Та я мовчу, але лунає шепіт з губ.
Якщо було б лише одне бажання,
Я попросила би торкнуться твоїх губ.

Зізнаюся тобі я дією, не словом.
Ти зрозумієш все ще з дотику руки.
Що коли поряд ти, я на все готова,
Що вірна тобі буду на віки...


Рецензии