Зима

Я прокинулась . В вікно:
А там – біле полотно!
Перший сніг!

Твоя рука
Доторкнулась до пера,
Щоб порадувать мене.

Та сміятися одній
Щось не солодко, повір.

Снігу я не відчиню,
Лиш тебе одного жду!

                28.11.10


Рецензии