Б лий пух, молоко зеф р

Білий пух, молоко і зефір.
Біла ніч, білий дим і тумани.
Білий чай, шоколад і пломбір
Танцювали в палітрі з снігами!

Тут і танго, і рок, і ламбада.
Тут і вальс у багатстві своїм.
Тут усе – і кохання, і зрада.
Білий фільм із сюжетом таким.

Це зима – білокура, нещасна.
Що нескромно прийшла в темний рай.
Але з нею так звично й прекрасно!
Погостюй ще, прошу, не втікай!

                20.03.08.


Рецензии