Людей тривожить снiг...

Людей тривожить снiг
Що на вулиці так марно пропадає
Який згаса бистріше сліз на сонці
А ми все чекаємо, у своїй сторонці
І топчимо, без думки про турботу.

За жалюгідністю думок, без сумніву
Ми охололи.

Коли ж настане час озирнутися навколо
Щоб вгледіти той жах, той сором
Котрий дозволили без радощів в очах
Хіба останній промінь в нас зачах?

Чому не хочемо дізнатись
Що там росте в темнім гаю
Який здавна нам марив очі
Про який ти мрієш уночі.


Рецензии