Час

Ми витрачаємо не в те свій час, достатки і слова…
Сто зайвих рухів та ідей не намалюють нам життя.
Сто зайвих!

 Віддалять від гір під пледом крокусів та снігу,
Від тихих ніжних берегів…  людину-дзиґу
Із «вічним» серцем-циферблатом:
Є «мало», та нема «багато»

І що ні крок, то в нікуди,
А дні втікають назавжди…

Тож, зупинися на хвилинку!
Ти хто: Людина чи людинка?
Не витрачай себе в «ніщо»!
І пам’ятай про «зайвих сто»:

Сто зайвих рухів та ідей
Для мавп, але не для людей

                08.05.11. 


Рецензии