Ще один день без тебе

Я їм шоколадку, рятуючись з лап печалі ... 
На кілька місяців-років між нами постає межа. 
Я навіть забула, що раніше ми так нудьгували, 
І те, що ночами в ліжку порожній не спиться ...
 Я знову онлайн і дивлюся на тебе з екрану,
 Захриплий динамік рідний спотворює голос ..
 Ти скажеш, жартуючи, що для «нудьги смертельної» рано,
 Що цієї зимою в мене смішна зачіска   
І я посміхнусь, в календарик поставивши хрестик, 
Ще один «день без тебе» відправляючи в лету. 
Хвала інтернету, він дарує благі вісті,
 А значить - глобальних причин для смутку немає.
 Ми завтра прокинемося в різних, на жаль, містах 
Зігріються руки про різні гуртки чаю ... 
Сподіваюся, вийде вночі тобі наснитися 
І ніжно шепнути на вушко, що я сумую ...


Рецензии