Онова паяче

Любовта ми
търсела е теб - дълго,
докато онова паяче
пътека към мен направи.
  За теб е тя - да сгрешиш пътя
  невъзможно е - той ухае на
  мен
  и на моята обич,
  която
  искам да ти дам...
 
  @


Рецензии