Естради голосно кричали...

* * *

Естради голосно кричали,
ми ж не зважили на крутьків,
ми у батьків пісень навчались
тих, що й вони в своїх батьків.

Повиростали наші діти.
У грішних душ нема гріха:
Господь покличе нас на звіти,
і хоч не повертають звідти,
та пісня предків не стиха.


Рецензии