Бо iз душ твоiх однобоких

Бо із душ твоїх однобоких

Бо із душ твоїх однобоких,
Однобоких химерних створінь,
Залишилося мало пророків,
Одурманених часом калік.
Деградований мозок убитий,
Хто цінує любов, хто тут молиться,
Коли серце тяжке від гріхів?
Упаде до Бога попроситься,
Марно в тілі ховаючи біль.
Скільки мертвих душ в злі утопиться
Для пізнання людської краси,
Скільки ненависті без правди і совісті,
Упаде у могилу сиру?


Рецензии