April Sixth - Dear Angel

April Sixth - Мой Ангел
Милый мой Ангел,
С чего же начать?
Как дать волю чувствам?
Люблю тебя слепо,
А всё, что я чувствую
Есть то, что я слышу.
Не рань, не терзай
Словами своими
Невинное, слабое
Сердце моё.
И час  мой настал –
Умереть я желаю.

Сегодня за любовь свою
Я истекаю кровью.
Молю тебя, прошу,
Позволь любовь тебе отдать!
Пусть только боль уйдёт -
Твой образ вырежу из сердца.

И снова я здесь,
Одиночеством скрыта,
А мысли только о твоих словах.
Ну, да, ведь ты же знаешь
Как  мне одиноко.
Уж лучше бы  я мертвою была!
Ведь без тебя и жизни нет.
Что делать мне прикажешь?
Я снова умереть хочу.

Сегодня за любовь свою
Я истекаю кровью.
Молю тебя, прошу,
Позволь любовь тебе отдать!
Пусть только боль уйдёт -
Твой образ вырежу из сердца.
_________________________________
April Sixth - Dear Angel Lyrics

Dear angel of mine,
Where do I start to express how I feel?
Well, my love's gone blind.
Now all that I feel is what I hear.
Your words rip and tear, and
Through my heart so weak and pure.
Now I find myself wanting to die

I bleed for the second time tonight
Holding the love that's in my mind.
If only my love could be with you.
If only this pain, this pain died too
So I break you away, away, away from me.

As I sit here alone
Thinking about everything that you said.
You know since I'm alone.
Well, maybe after all, I was better off dead.
Cause without you my life's gone down...
What do I do, when I find myself wanting to die?

I bleed for the second time tonight
Holding the love that's in my mind.
If only my love could be with you.
If only this pain, this pain died too
I bleed for the second time tonight
Holding the love that's in my mind.
If only my love could be with you.
If only this pain, this pain died too
I break you away, away, away from me.

And I don't know I'll break you away!
Said, I'll break you away, away, away from me.
Sincerely Yours.


Рецензии