вес льне побажання

Вадим і Юля, діти дорогі,
щастявам бажаю, я на цій землі.
Одне одного любіть
і дітей для нас робіть.
Ще здоровья вам бажаю,
щоб болячки вас минали.
Про батьків не забувайте,
як подалі посилайте.
А тепер скажу вам гірко,
тож цілуйтеся ви кріпко.


Рецензии