Прада мною ш Диана!

Я МайТрэЙя. Я ГЕНИй. Я воДКу пройШов.
Я в МайЗая ув Зайич тэр морКву з брукВой.
И но в брукы не вмею увшыВаци замочк.
Ибо гэта ж на ваци у ВацьСана слон.

Санитар Саня Санич!
Я тут гондэ здыхаю!
Бо алмаз з брылиАнтОМ но ужэ, блин, ув Анный.
Да шоб только ух Ани. А то, О, в Ев та з Ген!
Ий ныкак а ны в квакш нету Шапк.

Я закончыла гондэ
НирСИКтета учора.
А тыпэркы я пэркыль прамо, бачтэ, вжэ ж маю.
И ЯНА, та кабета, наиЛейПсая ф сфеци. Ана сфецица Фетам уф белак!

Вот как я сябе тута страгаю.
ПавиАн я зь ув Баци.


Рецензии