Октябрь 2, 2012

ти не вважаєш за потрібне казати голосно
лоскотно, я , мабуть, крокую вздовж чорної полоси
годинникова стрілка застрягла на опівночі
а я й досі сумую, вибачте, але кричати
не викричиш увесь той бруд, що тут збирався роками
просто не згадуй про нього, спитай поради в мами
у крісло за місто , за екватор, за полярне коло
байдуже, але щоб тільки не сіро, аби щоб кольорово
красива відмова й похмурий вираз обличчя
сьогодні не твій день, та без гарантії, що далі - ліпше


Рецензии