Декабрь 13, 2012 05 30 pm

mirror mirror on the wall,
who is the fairest of 'em all?





доброго вечора, любий друг
ми не бачились так давно
чому не відбиваєш звук?
знаю я як тобі всеодно.
скільки бачив очей ти у знемозі,
бірюзових заплпканих тих,
я дивлюся в тебе, а навпроти
тільки двоє отих пустих.
я торкаюся - ти холодний,
лиш брехня гарячіш за вогонь
обіцяла тобі, що не буду,
але здалася тобі в полон,
обіцяла, щоб не страждати,
як мільйони порожніх жінок,
що в тобі і життя і нещастя
замикають, а себе на ціпок.


Рецензии