04 00 pm

Я втомлююся слухати кожного разу космічну мавпу
губу прикусуючи від образ безпідставних
не чекаючи ззовні якихсь поворотів-сюрпризів
а самостійно як тільки можу загоюю рани,
затягую шрами, ховаю подряпини та синці
в безрозмірному светрі, але іноді й кролики,
яким рідний запах фетру
помирають
і вже фокус однозначно не вдався, а діти плачуть,
питають в мами , яка їм клялася, що існують дива,
яка тепер затуляє очі, і не відповідає, а мовчки
за руку виводить дитину, купляє вату.


невдале свято.


можливо і я не помру в обіймах
а незаплановано очі закрию
і доки фокус не вижене останню людину
буду мертвим, а потім вже в смітнику
щось й досі не зрозумію
поплентаюсь подалі від цирку
що далі -  не знаю, але відповідей багато
ти зіпсуєш меня настрій - я зіпсую тобі свято.


Рецензии