Март 4, 2012 10 35 pm

я не хочу тримати цієї руки
під час війни, коли снаряди
руйнують всі мої шляхи,
котрими так тікала радо.
я не хочу тримати цієї руки,
коли сонце заходить за стомлений обрій,
коли вечір запалює перші зірки,
коли ніч зафарбовує небо у чорний.
я не хочу тримати цієї руки.
я не хочу, не хочу, господи, мамо.
та чому, ви скажіть божевільній мені,
та чому її й досі так міцно тримаю?


Рецензии