Ти марно iз серця видавлюeш крик

Ти марно із серця видавлюєш крик

Ти марно із серця видавлюєш крик,
Де зграя мишей потішається з тіла,
Сліпий лабіринт і темрява мучить,
Розводять вогонь диявольські слуги,
Копають наступним глибокі могили,
Роздягнуту матір тягнуть химери,
І черево ніжне, де спляча дитина,
Ножем вирізають і тяжко хапають,
Повітря і слиз.
Між лютими криками, де полум'я грає,
Дитина з крові лізе додолу,
Де плоттю являється насолода і гріх,
Народження мертвих чекає наш світ.


Рецензии