Струмок думок

Ти де мій струмок?
Потік моїх думок -
В чиїх дверях загубився?
Свої шукати я стомилась.
Де мої вітрила щоб летіти?
Куди поділись мої крила, щоб хотіти?
В океані сліз себе знайти,
Душі місток, де мої світи?
Кого виную  дарма -
Біда моя, у розумі зима,
Льодову кригу нічим розтопити -
Все змінити сама повинна захотіти.
Якщо когось винуєш -
Його життя турбуєш,
А чи маєш право?
Життя це не забава.
Його родила мати
Ти повинна знати:
"Життя цінніше надусе,
Воно відповідь тобі принесе".


Рецензии