Перший снiг

Перший  сніг  упав  на  мої  губи
 Мої  очі  й  душу...За  вікном
 Перший  сніг  і  пристрасті,  і  згуби
 Біль  прикрив  -  і  серце  ожило...
 І  життя  пішло  шаленим  темпом
 Ритмом  самби,  може  й  ча-ча-ча
 Часом  холодно  бувало,  часом  тепло
 Та  надія  не  зникала,  все  жила..
 Все  живе,  живе  і  не  вмирає
 Навіть  дивно,  що  така  міцна
 То  відроджує  мене,  то  знов  вбиває
 Та  дарує  відбираючи  вона...


Рецензии