Хочеш вiрити? - тодi падай!!!

Життя  то  є  дивна  штука...
 То  усе  пливе  тобі  в  руки,
 То  невпинно  від  тебе  тікає
 І  без  сліду  кудись  зникає...
 А  ти  йдеш  й  сліпо  віриш  в  чудо,
 Хоч  і  знаєш  -  його  не  буде...
 Розбігаєшся,  в  вись  злітаєш,
 Що  не  маєш  крил  забуваєш...
 Потім  падаєш...не  розумієш...
 Підіймаєшся  й  знову  мрієш...
 Так  буває...подробиць  не  згадуй...
 Хочеш  вірити?  -  тоді  падай!!!


Рецензии