Синичка залетiла в вiконце

Синичка залетіла  в   віконце,
Защебетала в променях сонця,
Очима зустрілися на мить
І вона в небо злетить.
Почекай гарненька,
Дай помилуватися  - маленька
Люба, ти як серце моє тремтиш,
Пташино куди ж ти спішиш?
В променях сонця купаєшся,
Щебечеш наче вітаєшся,
Серденько твоє тріпочеться,
А мені кохати хочеться.
Ти не одна, за вікном чекає він,
Мить і ти вже з ним,
В щасті неземнім  - 
Серце хоче завмирати,
Де ти? -  Той, кого хочу кохати.


Рецензии