Чай у головi

Моя голова забита думками,
 словами, віршами...
  про тебе і світ...
   про мене і тебе...
    про пишний цвіт...
 про листя пожовкле,
   дерева в снігу...
 ну все замовчу
   на кухню бігу..
 бо там є мій столик,
  на ньому є ноут..
    друкую там вірші,
         малюю меблю,
   так, справді, творити,
       я дійсно люблю...
 а тебе? а тебе - кохаю..
як булочку з медом,
    горняточко чаю!


Рецензии