Не покидай мене...

Місячне сяйво, зорі на небі, тиша, як у ві сні.
Я усміхаюся ніжно до тебе, чую невиразне: „Ні.”
Ні, не покидай, не залишай мене. Смуток і радість,
Туга і жалість за небокрай пірне...
Все за тобою, я із журбою тут залишусь, а ти...
Думай про мене, вісточка лине, знову цвітуть сади...


Рецензии