Ти не риба

ти не риба. значить м'ясо
(бо ссавець, адже сосеш).
яловиче чи свиняче ж -
*** тут сходу розбереш.
інколи ще та свинина!
так поводитись ти звик.
деколи - тупа скотина,
непробійних впертий бик.
ти не риба. кусень м'яса.
я не веган - дуже жаль.
намащу хлібину маслом
і заїм свою печаль.


Рецензии