***

                РЕКВІЄМ.

Нахабна смерть, сліпа стріла,
Що пущена з Чорнобиля,
Ввірвала не одне життя
Безжалісна й непронепрохана.

Лишались друзі і рідня,
І внуки не колисані,
А скільки сторінок життя
Лишилось не дописаних...

Усім Вам шана на віки,
Любов та вдячність нації
Бо зупиняли як могли
Той шабаш радіації.

Багряним золотом сади
Сліди позапорошують,
А ви пішли у ті світи,
Куди вже не запрошують.


Рецензии