***

                * * *
Заколисує зорі в темній річці вода,
Пропливає в ній місяць, подібно човна,
Огортає довкілля легким трунком бузок,
А калина чекає на намиста разок.

Це – мій край-солов’їний, моя рідна земля,
Від колиски й до нині, і на все майбуття,
Деб мене не стрічала доленька рушником,
Лину в батьківську хату за живим джерелом.

Прихилюсь до одвірка, подивлюсь навкруги,
Тут у квітах подвір’я, у кутку образи,
Тут душею світаю і плекаю вірші,
Як ніде відчуваю – Україна в мені!!!


Рецензии