***

               
Тобі, нене – св’ята Україно!
В солов’їному співі весни,
У безхмарному ультрамарині,
Ми бажаємо вільно цвісти.

Здобуті клейноди свободи,
Гімн державний, тризуб і стяг
Понесе народ вільний пoвсюди
Деб шлях долі його не проляг.

Повернуться сини твої й дочки,
Мов з далеких країв журавлі,
Будувати, плекати садочки,
На св’ященній Тараса землі.

Майбуття буде гарне-прегарне,
Мов віночок весільний в стрічках,
УКРАЇНА – велична держава
Процвітатиме ще у віках!!!


Рецензии