Над горами

Морозний лютий, аж тріщить,
Холодний вітер Прикарпаття,
Та все ж минає,
З гор крутих
Біжить зима, лунає.
Весна іде,
Так у житті –
І хмари чорні, і сніга,
Йно все минає,
І встае
Яскраве сонце над горами.


Рецензии