Десь далеко

Десь далеко, за сірим містом,
Заблукали сполохані мрії...
Серед гарних сніжинок чистих,
В промінцях сподівань, надії.
Розкотились, як намистинки -
Влітку ваблять росою в травах,
Взимку сяють блиском крижинки.
З ними день здається яскравим!
Відшукай їх для нас, коханий!
На нехожених ще стежинках.
Буде в лютому тепло-гарно.
І засяють радо хмаринки


Рецензии