Всесвiте, куди летиш?

Куди летиш безповоротно,
Невже в далекий райський світ,
Де все влаштовано добротно,
І там закінчиш свій політ.

Чи ти нічого й сам не знаєш
Куди й чому вперед летиш,
Мо’ з нами в піжмурки ти граєш,
А мо’ в польоті просто спиш.

І все летиш у невідомість,
Бо хтось й колись тебе штовхнув,
А ми чекаємо натомість,
Що мудрий ти й нас не забув.

Напевно, ми таки наївні
Ждучи від тебе дивини,
Напевно, ми усі на рівні
Трухлявої деревини.

Чекаємо коли зотлієм,
А він без нас вже полетить,
Ми керувати ним не вмієм,
Нам час собі не підкорить.
02.06.10


Рецензии