Украiна

Україна

Любіть Україну як неньку свою,
А порох тримайте сухим,
Готуйтесь її захищати в бою
Під прапором нашим святим.

Хай в світі всі знають, що ми тут живем
Уже сорок вісім століть
І силою ми ні на кого не прем,
На цім наший край і стоїть.

Тут наший прапращур міста будував,
Як світ ще Єгипту не знав,
Він їздив на конях, вози майстрував
І хліб у печі випікав.

Прапращур Європу усю заселив,
В Єгипті почав царювать,
Любіть Україну, праматір цих див,
А ворога геть треба гнать

І нині годує усіх ця земля,
Красою захоплює нас,
Шануймося, браття, ми всі з відтіля,
Коли був прапращура час.

Любіть Україну, як неньку свою,
А порох тримайте сухим,
Храни Україну - я Бога молю,
Хрестом осінивши святим.
04.05.11.


Рецензии