Свiтанок

Чекаю на ранок,
Ледь жевріє схід,
Почався світанок
І тягне в похід.

В зелену долину,
В ранковий туман,
Де я відпочину
Від клятв і оман.

Там тихо й красиво,
Ніхто не кричить,
Там твориться диво –
Всім хочеться жить.

Похнюплені верби,
Дзеркальний ставок
Відновлюють нерви
Мужів і жінок.

Як знову у гамір
Вселюдський пірнуть,
Я маю там намір
Спокійно дихнуть.

Відкинувши сварки
І вовчу гризню
За гречку і шкварки –
Набридле меню.

В зелену долину,
Де верби й ставок,
Піду й відпочину
Від міста й думок.
01.05.11.


Рецензии