Дикому капiталiсту

Дикому капіталісту посланіє

За золото раю не купиш,
У пекло скорше попадеш,
Хоч гроші з народу і злупиш
На той світ ти їх не візьмеш.

У спадок нащадкам залишиш
Всі гроші, які ти накрав,
Народну же пам’ять не знищиш
І знай, що тебе він прокляв.

І хрест, який ложиш на груди,
Тебе не врятує від бід,
Як є назавжди так не буде
І  Бог покарає твій рід.
24.04.11.


Рецензии