Руина

Руїна

Людина шукає
Де краще живеться,
Туди й вирушає
Й до праці береться.

Кидає родину
І край свій рідненький,
Бо тут я загину,
Так мислить бідненький.

Бо вдома руїна,
Бандити грабують,
Вмирає Вкраїна,
А зайди жирують.

Як піде так далі
Вкраїнців не буде,
Рішучі й бувалі
Геть зникнуть з усюди.

Наїдуть китайці,
Із Африки люди
Та всякі поганці
Й Вкраїни не буде.

Загине культура
І звичаї й мова,
Замовкне бандура
Й Шевченкове слово.
20.03.11.


Рецензии