Рiченька

Біжить, хлюпоче річенька
В далекії краї,
Ні  день, ні темна ніченька
Не стишують її.

Під вербами плакучими
Кудись вона спішить,
Між травами пахучими
Не хоче з нами жить.

Невже і нам поїхати
В далекії краї,
За щастячком побігати
І сльози лить свої.

У доброті та злагоді
Невже ми заживем
На гоноровім Заході
Й від розпачу не вмрем.

А як же наші прадіди
І рідний наший край
Хіба їх можна зрадити
На той примарний рай.

Лишися з нами річечко
 Й кудись не поспішай,
У нас чудове літечко,
Казковий виднокрай.
04.02.11.


Рецензии