Хобi

Знайди для себе хобі,
Забаву для душі,
Без борозен на лобі
Жить будеш в куражі.

А не постійно нити,
Жалітися собі,
Що не цікаво жити
В дні біло голубі.

Твори, видумуй, спробуй
І волю прояви
Змінить буденну робу
На звабний плащ новий.

Обмінюйся думками
З такими як ти сам
Й забава буде з вами
На дивовиж рокам.

Бо хобі, то спасіння
Від нудного життя,
Щоб вирватись з корінням
З буденного сміття.
18.01.11.


Рецензии