Край мiй

Сонце мене цілувало,
Вітер мене обіймав,
Птаство мені щебетало,
Сад зеленів й квітував.

Небо для мене синіло,
Дощик мене поливав,
Хмари для мене біліли,
Сокіл для мене літав.

Море для мене шуміло,
Скиглили чайки мені,
Щоби серденько аж мліло
Й мучили думи сумні.

Гори манили красою,
Степ пшеницями гойдав,
Жайвір співав наді мною,
Зорі дивилися в став.

Краю казково красивий,
Все для життя ти даєш
Й завше чарівно мінливий
Щедрий до мене без меж.
06.01.11.


Рецензии