Для чашка кофе

Лиш ча, ча, ча

Тут серце стука так як і там...
Тут вальса не танцюють
Ніхто не спить; тільки гуляють.
А серце б’ється від уіски та вина
Дівчата віддаються -- не кохають!
Плодять дітей немов курчат...
В Кафе збіраються й танцюють:
ча...ча...ча...
А знати з ким і не бажають, бож
їх чарує лиш танок ч.ча...ча...
Ось так простенько
самі себе качають під звуком
ча...ча...ча...

NOTE:
чашка кофе


Рецензии