Не розчиняй мiй хаос поклонiння...

             Вдохновение -
             http://www.stihi.ru/2013/01/30/5746


Не розчиняй мій хаос поклоніння
Передвечір'ям чорної печалі –
Хай ми божественно близькі і далі
У зачудованому витоку сумління,

Хай в колисковім мерехтінні світла
Підуть в тумани всі і «за», і «проти»,
У доторку живе сум’яття доти,
Аж доки правду з форми не відлито

 У феєричну нездоланність мрії,
В якій спалахують і жевріють надії
У тіні геть змарнілої сторожі
Та безкінечних сподівань: «А може…»…

І повсякчасно постає питання:
Чому ми разом в Божому вигнанні?


Рецензии
Замечательно, Викуля!...почти всё понял!

Вадим Константинов 2   02.02.2013 20:37     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.