Стосунки

Щось стало важко в світі жити,
Мало просто когось любити.
Треба знайти когось для "розваги",
А потім дійти аж до зневаги.

Сумно, що не можна вже просто любити,
Що так просто комусь серце розбити,
Що стосунки - це вже зовсім не те,
Без "розваг" життя наче пусте.

Розпустне життя зараз це круто.
І про мораль вже зовсім забуто.
Кохання було колись головне,
Але цього вже ніхто не верне.

29.01.13


Рецензии