Ц ха у начы...

А хто там, ціха у начы
Мой сцеражыць пакой?
А хо там, ціха у начы
Мяне у лоб цолуе?

Ці гэта ты- мой добры сон,
Ці гэта мой анёл?
Ты не пужайсь, пакажысь
І я цябе пазнаю!

Ты не пужайся, сястра спіць.
Яна ніколі не пазнае
Хто ужо чатырнаццаць гадоу
Мяне аберагае!


Рецензии