Я скучив так

Я скучив так за твОїм поцілунком,
Твоєю вродою і голосом твоїм.
Твій усміх є для мене подарунком,
Від погляду я ледве не зомлів.

Твій дотик , наче вранішня роса:
Такий же ніжний,тихий та солодкий.
Струнка ти , як береза молода,
Я в порівнянні - дуб неповороткий.

Весела , тиха та спокійна ,
То все є ти , ріднесенька моя!
То ти,моя русалко,енергійна,
Ти сутність усього мого життя!


Рецензии