***

Бог дав тобі таке життя
Такої як ти більше не буде
Достойно прожила без вороття
Мені тебе ніколи не забути.

На жаль  життя твоє скінчилась
Від нас ти відійшла у небуття
Навіки ти у серці залишилась
Більш ні болю, ні жалю, ні каяття.

Присвята: Любові


Рецензии