Ой, захмарилося небо

            Ой   захмарилося небо, а дощу не мае
            Не питайте мене люди, кого я кохаю.
      
            Якщо серце покохало – його не  зупиниш,
            А кохання, щоб ви знали, як життя едине.

            Тихо  вітер  серед поля над житами віе,
            Де ж ти ходиш моя  доле мене не жаліеш?

            Чорні брови карі очі-кажуть я вродлива,
           А як любого не мае хіба ж я щаслива?

           Ген  хмаринки розійшлися.засиніло небо
           Як кохае не журися, то прийде до тебе.


Рецензии