Новому вусатому хахалю рки...

І шо тільки з Ірухой роблять...
Оті рожеві вуса...
Мабуть дебело лоскотять...
І похуй чиїсь там вкуси...

Горить мануха, капа піт...
Димить її пілотка...
Нам похуй все. Аби вона
У борг давала водку...


Рецензии