Открытая система

Открытая система
Радостью Наполнена.
прошлого дилемма,
ОбНОВками восполнена.
Земная Речь?
Поставлена красиво.
То, реченька журчит так дивно.
Открытая система-
Земля-БАГЕМА.
       ____________
        30.01.2013г


Рецензии