Объявления в газете

Об’яви в газеті

Перша

Відносно молодий, не знає втоми,
На вигляд синій, мов його дипломи,
Як патріот грошей  немає й чину
Шукає для одруження дівчину

З Американських штатів українку,
Теж патріотку, візьме він за жінку,
Він відмовляється емігрувати,
Бо патріот і буде доживати

В отруєній Чорнобилем країні,
Тому її чекає в Україні,
Діяспору на завше хай покине,
Коли достойно й мужньо так  учине

Кріпацтво паспортне він гарантує
І прізвище своє їй подарує,
Пишіть, привітний він і хлібосольний.
Абориген Михайло Малахольний.
27.09.11.

Друга

Я молодий, красивий,
Не лисий і не сивий,
Одержав вже диплома,
Але сиджу я вдома.

Нема де працювати,
Та й замалі зарплати,
На них тут не прожити,
Тож вирішив просити

В діяспори Канади
Притулку і розради,
Ви підберіть для мене,
Невдахи супермена,

Багату молодицю,
Або якусь дівицю,
Що добрі статки має
Й на жениха чекає.

Щоб міг я оженитись,
В Канаді опинитись,
Діяспорська спільното,
Врятуйте патріота.

Влаштуючись в Канаді,
Я докажу громаді,
Що вмію працювати
І добре заробляти,

Бо люди в нас кмітливі,
Розумні та сміливі,
На цім писать кінчаю,
На відповідь чекаю.

Адреса – Крюковщина,
Бідак Стецько Чуприна.
28.09.11.


Рецензии